Ο χώρος μας
Έξι ράμπες είναι διαθέσιμες για την επισκευή ή την συντήρηση του αγαπημένου σας οχήματος
Αναμονή?
Ο χώρος μας διαθέτει κλιματιζόμενο χώρο αναμονής με τηλεόραση και εξωτερικό πάρκινγκ
Τώρα και με νέα μονάδα βουλκανιζατέρ
Η επιθυμία μας για την πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη μας οδήγησε στην επέκταση μας και στον χώρο των ελαστικών
Ds Service
Τεχνογνωσία και διαγνωστικά ακόμη και για τα τελευταία μοντέλα VW AUDI SKODA SEAT, με πετρελαιοκινητήρα και μη
1,8 20VT
Η χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία μας στον χώρο των VAG και το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό, σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και λύσεις σε όποιο πρόβλημα σας ταλαιπωρεί με το αγαπημένο σας όχημα
Επισκευές
Αναλαμβάνουμε για επισκευή όποια μηχανική βλάβη μπορεί να σας προκύψει με το όχημά σας
Άμεση εξυπηρέτηση
Ένας επιπλέον λόγος που μας προτιμούν οι επαγγελματίες
Βελτιώσεις αυτοκινήτων
Συντήρηση και βελτίωση των επιδόσεων του οχήματός σας με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία....
Πάντα στην διάθεσή σας
Μια ράμπα περιμένει και το δικό σας το όχημα για την συντήρησή του...

Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό μας χώρο

Το υπερσύγχρονο συνεργείο μας στο Ίλιον προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης. Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας.
Δεν είναι τυχαίο το ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία, με πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις μας.
Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας (φροντίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή με ό,τι πιο καινούριο συμβαίνει στον τομέα της τεχνολογίας), μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.  Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.
Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτουμε όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας.
Ελάτε λοιπόν να δείτε τον υπερσύγχρονο χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά. Σας περιμένουμε!